Ota yhteyttä!

Kun haluat kuulla kaunista kansanmusiikkia taidolla ja tunteella esitettynä, Tallari on tilaisuuteesi oikea valinta. Kysy lisää Tallarin toiminnasta:

+358 40 148 5127 / Arto Anttila
e-mail arto.anttila (a) kaustinen.fi

 

Tallarilta voit tilata…

konsertteja

Tallarin konserttitarjonnassa on erilaisia produktioita, mestaripelimannien ja -laulajien ohjelmistoja ja tyylejä havainnollistavia konserttikokonaisuuksia, soivia kansansoitinesittelyjä, omia sävellyksiä ja läpileikkauksia historiallisen ja tämän päivän kansanmusiikin ilmiöistä. Konserttitarjontaan kuuluvat myös kirkkokonsertit, häämusiikki, ohjelmamusiikki erilaisiin perhejuhliin, vanha tanssimusiikki, ja paljon muuta.

Lisätietoa ohjelmistosta täällä!

koulutusta

Tallari toimii myös ahkerana kansanmusiikin kouluttajana Ala-Könni-opistossa, Kaustisen musiikkilukiossa, Keski-Pohjanmaan konservatoriossa ja Ammattikorkeakoulussa sekä yhteistyössä Suomen Kansanmusiikkiliiton ja alan muiden järjestöjen ja yhteisöjen kanssa. Miten olisi soiva luento tai kansanmusiikkiworkshop juuri sinun oppilaitoksellesi räätälöitynä?

julkaisuja

Yli 25-vuotisen uransa aikana Tallari on julkaissut kattavan kokoelman suomalaista kansanmusiikkia ja omia sävellyksiä. Tallarin julkaisuja voit tilata Kansanmusiikki-instituutin verkkokaupasta.

Tallari toimii kiinteässä yhteistyössä Yleisradion ja Konserttikeskus r.y.:n kanssa.