Tallari & Loiskis

Tallari ja Loiskis yhdistävät voimansa hilpeässä kokoperheen konsertissa. Tallari on valinnut konserttiin yhteistyön kunniaksi ohjelmistoa pääosin Loiskiksen kotikonnuilta Keski-Suomesta. Loiskis puolestaan tuo mukanaan valittuja paloja hulvattomasta lastenlaulutuotannostaan, ja koko konsertin ohjelman esittävät orkesterit yhdessä. Tanner tömisee ja laulu raikaa kun kansanmusiikki ja lastenmusiikki lyövät kättä!

Loiskis on maan ainoa valtionavun piirissä oleva lastenmusiikkiorkesteri, joka pitää vuosittain kymmenittäin lastenkonsertteja, koulukonsertteja ja työpajoja. Loiskis on äänittänyt toistakymmentä levyä ja tehnyt yhteistyötä mm. Pentti Rasinkankaan, Satu Sopasen ja Tuomo Rannankarin kanssa. Loiskiksen triokokoonpanossa soittavat ja laulavat Pekka Nättinen, Tomi Nurmi sekä kaustislainen Marianne Oivo, Tallarissa tutut Ritva Talvitie, Katri Haukilahti ja Sampo Korva.

Tallari ja Loiskis sopii niin päiväkoti- ja koulukonsertiksi aina kuudesluokkalaisiin asti kuin avoimeksi lastenkonsertiksi.