Tule tuottamaan!

Tallari Tuottaa on kansanmusiikkiyhtye Tallarin uusi toimintamuoto, jolla nostetaan entistä enemmän esiin kansanmusiikkikentän monipuolisuutta. Tallari Tuottaa-muusikko työskentelee itsenäisesti kuukausipalkkaisessa työsuhteessa 1-3kk ajan ja luo esityksen tai konsertin omasta soittomestaan, soittotyylistään, alueensa musiikki- tai tanssiperinteestä, täysin uudesta innovaatiosta tai muusta ajankohtaisesta aiheesta. 

Konserttikokonaisuuden lisäksi prosessiin kuuluu muun muassa Kansanmusiikki-instituutin tai muiden arkistojen hyödyntäminen, blogin pitäminen omien suunnitelmien etenemisestä ja Tallarin peruskokoonpanoon tutustuminen yhdessä soittamisen kautta. Loppukonsertteja soitetaan kohdeyleisölle kuusi kappaletta. Tuotannossa ja tiedottamisessa muusikon apuna on Tallarin yhteisötuottaja. 

 Tallari Tuottaa-projekteja toteutetaan vuodessa 1-3-kpl. Mukaan haetaan alla olevan hakukaavakkeen kautta. Hakuajat ovat joulu- ja toukokuu, valinnat tehdään aina elo- ja tammikuussa. 

LINKKI HAKUKAAVAKKEESEEN

Tule siis tuottamaan juuri omasta alastasi ja osaamisestasi uusi kokonaisuus Tallari Tuottaa-taiteilijana! Odotamme yhteydenottoasi.

Lisätiedot
Yhteisötuottaja Henna Leisiö
henna.leisio@gmail.com
044-5245693