Koulu- ja päiväkotikonsertit

Kuvitteellinen, mutta tosiasioihin perustuva matka suomalaiseen kansanmusiikkiin ja konserttipaikkakunnan omaan kansanmusiikkiperinteeseen. Mitä meillä ennen soitettiin ja laulettiin, missä yhteydessä, ketkä soittivat ja lauloivat? Satojen koululais- ja päiväkotikonserttien kokemuksella Tallari esittelee ja kertoo entisten aikojen musiikkiperinteistä, paikallisuutta korostaen. Nykypäivän lapset (tai aikuisetkaan) eivät useinkaan tunne oman lähiympäristönsä musiikillista historiaa ja musiikillisia juuriaan. Ei hätää, Tallari auttaa, menevällä meiningillä ja iloisella otteella!

Tallarin koulu- ja päiväkotikonserttien sisältö puhuttelee yleisöä päiväkoti-ikäisistä lukiolaisiin asti, ja ohjelma ja juonnot räätälöidään ikäryhmän mukaan. Tilaajien kannattaa tehdä yhteistyötä lähialueen muiden koulujen tai päiväkotien kanssa useamman konsertin saamiseksi samalle päivälle edullisempaan hintaan.

Livestriimikonsertit kouluille ja päiväkodeille ovat Tallarin uusi konserttimuoto, joka on osoittautunut toimivaksi ja pidetyksi tavaksi tavoittaa yleisöä ympäri maan. Valitulle ikäryhmälle räätälöity konsertti toteutetaan striimaamalla se sovittuun aikaan, jolloin sitä on mahdollista seurata vaikka oman luokan kesken. Livestriimikonsertit jäävät myös tilaajalle rajoitetuksi ajaksi katsottaviksi jälkeenpäin.

Tallarin striimatut koulukonsertit ovat kertaluonteisia, kulloisellekin yleisölle erikseen kohdennettuja konsertteja, joissa pyrimme ottamaan huomioon myös yleisön kotipaikkakunnan omat musiikkiperinteet. Konsertissa voimme keskustella myös aiheista ja kysymyksistä, joita toivomme lasten lähettävän meille etukäteen.

Konsertteihin kuuluu esittelyvideoiden muodossa oheismateriaalia, johon koululaisilla on mahdollisuus perehtyä ennen konserttia tai jälkeenpäin muistin virkistykseksi vaikkapa osana opetusta, jolloin myös itse konsertista saa mahdollisimman paljon irti.

Hinnasto:
1 striimikonsertti 350 €
3 striimikonserttia samalle tilaajalle 1000 €