Kuulumisia

1 week ago

Tallari

🎶🎻Hei kaikki! Kiireiseen festarikesään(?!) mahtuu vielä Kaukas EloFolk 13.-15.8.2020, tervetuloa, huippuohjelma! ... See MoreSee Less

Näytä Facebookissa

3 weeks ago

Tallari

Living fiddle playing heritage from Kaustinen by Tallari!! 🎻🎻🎻

Tallari Kaustinen Fiddle Case concert online on Friday 12 June at 9 pm (Finnish time GMT+3)

Tänään 12.6. klo 21 Tallarin striimattu Kaustinen Fiddle Case -konsertti Youtube-kanavalla.☀️😀🎶

youtu.be/YSqNJgrHMAU

Kaustislaiset perinnekappaleet Tallarin käsittelyssä!

Vapaaehtoinen pääsylippu 10 €: kansanmusiikki-instituutti.valmiskauppa.fi tai paypal.me/ffmi

Voluntary tickets 10€: paypal.me/ffmi

Thank you for your support!❤️
... See MoreSee Less

Näytä Facebookissa

3 weeks ago

Tallari

VirtuaaliKaustinen! 🎻🎶🎵🎹🎸🎷🥁❣Nyt on iloisia uutisia, saa jakaa:

VirtuaaliKaustinen syntyy 13.–19.7.2020 suuresta festivaalinkaipuusta 💃 💃 💃

Kaustinen Folk Music Festival toteutuu tänä kesänä nimellä VirtuaaliKaustinen osoitteessa www.kaustinen2020.net. Pohjoismaiden suurin kansanmusiikkifestivaali tarjoilee 13.–19. heinäkuuta suoria lähetyksiä ja uusia videotallenteita joka päivä kello 10 alkaen.

Aamuisin sivustolle nousee uusia nauhoitettuja ohjelmanumeroita, joiden tekemiseen ja lähettämiseen on jaettu ohjeet tällä viikolla. Luvassa on myös työpajoja ja lastenohjelmaa joka päivälle.

Loppuviikosta nähdään kolme Kaustinen Live -konserttia suorana lähetyksenä Kaustinen-salista. Torstaina 16.7. lavalle nousee Konsta Jylhä -kilpailujen palkittuja esiintyjiä. Perjantaina 17.7. on luvassa eteläpohjalaista rytkettä, ja lauantaina 18.7. yleisön toivekonsertin toteuttaa legendaaristen Yökatrillien vetäjä JPP. Suorat lähetykset alkavat kello 19.

– Olemme saaneet paljon viestejä siitä, miten ihmiset kaipaavat tänne. Heinäkuinen viikko on monille pitkäaikainen perinne ja vuoden kohokohta, jolloin pääsee irti arjesta ja saa keskittyä vain musiikkiin ja tunnelmaan. Sitä nyt vaan ei voinut jättää noin vain väliin, ohjelmajohtaja Anne-Mari Hakamäki kertoo.

– Lämmintä kasvokkain kohtaamista on mahdotonta korvata mitenkään, mutta näin virtuaalisesti se onnistuu nyt niin hyvin kuin on mahdollista. Yhteydenpito on meille järjestäjille vähintään yhtä tärkeää kuin yleisölle. Meillä on yhteinen suuri festivaalinkaipuu!

Festivaalinkaipuu on yhdistänyt kevään aikana Kaustisen kansanmusiikkijuhlien esiintyjiä ja järjestäjiä. Yli 3000 hengen Facebook-ryhmän välityksellä on soitettu ja laulettu yhdessä sekä jaettu festivaalimuistoja koko kevään ajan.

VirtuaaliKaustinen huipentuu suureen yhteissoittoon verkossa sunnuntaina 19.7. kello 14.

Tarkempi ohjelma julkistetaan tiistaina 30. kesäkuuta.
________________________

KUVASSA: VirtuaaliKaustisella jokainen päivä alkaa kello 10 ohjelmajohtaja Anne-Mari Hakamäen suoralla lähetyksellä. Kuvaaja: Krista Järvelä
... See MoreSee Less

Näytä Facebookissa

1 month ago

Tallari

CD mixes on the run! ... See MoreSee Less

Näytä Facebookissa

2017

Upcoming | Archive: 2020 2019 2018 2017 2016 2015

Tallari YouTubessa